marți, 28 mai 2019

Europenii

Cu Liviu Dragnea condamnat, ne întoarcem în Europa, susține Dan Barna. Așa o fi. În fond, ce poate fi mai european decât o gloată pusă pe linșaj? Știm că europenii își omoară președinții de Crăciun, își condamnă prim-miniștrii, miniștrii și președinții camerelor. Ce sete europeană - și metafizică! - de justiție se ascunde în spatele strigătului melodios "la pușcărie!". Cât de europeni suntem când Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor îi urează lui Liviu Dragnea să fie violat în închisoare!
În pușcărie, nu e ca la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în pușcării.
Reeducare prin viol, curat europenism! Pentru că violul, atunci când nu e rău, e bun. Și înjurătura care ne unește, să nu uităm de dânsa! Liviu Dragnea este Emmanuel Goldstein al României și, în ceea ce-l privește, este permis absolut tot. Suntem aproape la fel de europeni precum rebelii libieni.


Și cine sunt cei care ne aduc înapoi în Europa? Europeni precum Rareș Bogdan, Vasile Blaga și Traian Băsescu. Justă mai e justiția! Atât de justă și de dulce încât, într-un moment de înălțare spirituală, europeni cu crucea de fier bat toba și ascultă Oda Bucuriei!


Una peste alta, ieri am dovedit cu vârf și îndesat că-n aste mâni mai curge un sânge de european. Nu ne-a păsat, însă, că avem boturile murdare de sânge. Suntem atât de europeni încât am uitat să fim oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu